Agat Besiktning

Överlåtelsebesiktningar i Danderyd, Täby, Uppsala med omnejd

(Stockholms och Uppsala län utan reskostnad, närliggande län tillkommer reskostnad)

Agat Besiktning - överlåtelsebesiktning i Täby, Danderyd, Uppsala med omnejd.

Jag heter Mary Steén och är besiktningsman för hus. Jag äger och driver företaget Agat Besiktning. Jag har ett stort intresse för alla slags byggnader och redan som liten flicka tittade jag upp på husen och förundrades över hur fina och intressanta dessa byggnader var. Intresset har hållit i sig och som vuxen har jag inte velat jobba med någonting annat än hus.

Sedan tycker jag väldigt mycket om att träffa alla slags människor och att kombinera dessa båda känns bara roligt och givande. När jag åker iväg till Täby, Danderyd eller Uppsala med omnejd för att göra en överlåtelsebesiktning har jag också med mig min lilla partner, Cinnamon som är min lagottohund. Medan jag utför en överlåtelsebesiktning sitter hon snällt och väntar i bilen.

Jag är utbildad byggnadsvårdare och har kandidatexamen i Tillämpad byggnadsvård och traditionella hantverk, från Högskolan på Gotland. Jag har även byggt på med en utbildning i Fastighetsteknik på Teknologisk Institut.

För mig som besiktningsman är det viktigt att vara oberoende och få mina kunder att känna sig trygga när jag gör en överlåtelsebesiktning.

Jag är godkänd besiktningsman av SBR och har ansvarsförsäkring.